Intrebari frecvente
Dumneavoastra intrebati - noi va raspundem !

Da , echipa noastra se deplaseaza oriunde in tara Ne puteti servi daca nu suntem din acelasi judet cu sediul dumneavoastra ? dar si in strainatate ( momentan numai in tarile membre UE ). In cazurile respective se adauga la valoarea comenzii cheltuielile legate de transport si cazare .Folosim aparatura profesionala Nikon si Sony . Ce aparatura folositi ? In opinia noastra conteaza si cine foloseste aceasta aparatura ! Suntem echipa tanara , dornica de afirmare , ne bazam in mare parte pe reclama facura de clientii nostrii . Asiguram calitate deosebita lucrarilor noastre si acordam mare atentie detaliilor !


Este cunoscut faptul ca unii operatori pleaca sau percep Aveti o limita de timp , dupa care plecati sau percepeti tarife suplimentare ? anumite taxe suplimentare dupa o anumita ora ! NU avem o astfel de regula si nici nu percepem tarife suplimentare legate de timp . Echipa noastra va fi prezenta pe toata durata evenimentului ( de la inceput pana la voalul miresei sau dupa caz pana la finalul evenimentului )


Da , studiolul nostru este legal infiintat Putem semna un contract cu dumneavoastra ? si dispune de toate autorizatiile legale . Nu onoram comezile decat dupa ce se semneaza un contract intre parti !Este foarte simplu . Tocmai am stabilit data evenimentului , cum facem o rezervare la dumneavoastra ? Dupa ce ne contactati pentru a stabili toate detaliile va trebui sa achitati un avans si sa semnati un contract . Daca din diferite motive nu puteti ajunge la o intalnire cu noi puteti achita avansul in contul nostru bancar . Confirmarea platii se va face prin trimiterea documentului scanat la adresa corvinstudio@yahoo.com cu subiectul << confirmare plata >> .Sigur ca da ! Vreau o sedinta foto pe malul marii , se poate onora o astfel de comanda ? Sedintele foto in diferite locatii si diferite zone se pot onora numai cu programare si dupa achitarea unui avans . Aceste sedinte se pot realiza numai in zilele de marti, miercuri sau joi , weekend-urile fiind excluse datorita comenzilor !Nu este foarte greu ! Cum trimit fotografii din strainatate acasa , si cum le platesc ? Trimiteri pozele utilizand www.transfer.ro pe adresa corvinstudio@yahoo.com , precizati adresa si numarul de telefon al persoanei cereia ii trimiteti fotografiile , iar noi va vom contacta prin mail pentru a stabilii metoda de plata .